Film i det fri på Grantoftegaard

maj

18

Film i det fri på Grantoftegaard

kl 21:00 - 23:00

Kom med til film i det fri på Grantoftegaard, når GRO SELV blænder op for den prisvindende dokumentarist Phie Ambo’s nye film ‘’70/30’’ om demokratiets kapløb med klimakrisen tirsdag den 18. maj kl. 21.00.

Vi mødes under åben himmel og blandt markerne, halmballerne og dyrene på gården, spænder GRO SELV lærredet ud og sætter deres mobile pop up-biograf op.

Filmen vil blive vist når mørket falder på ved 21.30-tiden. Inden filmen starter vil der være mulighed for at kigge sig omkring på gården, købe økologisk lokaltdyrket grønt i stadevognen og hos gårdcaféen Kokken og Kunstneren vil de stå klar med popcorn, silk, hjemmelavet is, varme og kolde drikkevarer og sandwich .

Kom med og bliv inspireret af seje aktivister, få en god portion klimaviden med i rygsækken. Husk varmt tøj og noget til at sidde på. Filmen vises med engelske undertekster.


Skynd dig at booke en gratis billet på billetto.

 

 

Om 70/30

Ny film fra den prisvindende dokumentarist Phie Ambo.

Demokratiets kapløb med klimakrisen: Klimaet får en altoverskyggende rolle i valgkampen i 2019. Borgere fra hele landet går på gaden og demonstrerer for et grønt og bæredygtigt Danmark, og klimaet bliver det mest omtalte emne under valgkampen. Der er derfor ingen tvivl om, at borgerne er klar, men er politikerne? 70/30 følger nogle af demokratiets hovedpersoner i forhold til hele klimakrisen, nemlig to unge aktivister, Esther Kjeldahl fra Den Grønne Studenterbevægelse og Selma de Montgomery fra Fridays for Future, formand for Folketingets Klimaudvalg Ida Auken og landets klimaminister Dan Jørgensen, men ”hovedpersonen” er i virkeligheden demokratiet. Kan demokratiets folkevalgte løse klimakrisen?

 

Om GRO SELV

GRO SELV er et projektfællesskab, som eksperimenterer med at gøre bæredygtighed mere virkeligt, praktisk og sjovt, gennem workshops og events. I GRO SELV mødes man for at udvikle idéer, udveksle viden, fejre og eksperimentere med grønne projekter. Fællesskabet fungerer som et laboratorium for grønne initiativer og drømme, hvor unge prøver grønne idéer af med egne hænder og udforsker mulighederne for upcycling, genanvendelse og sæsonbaserede oplevelser.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev