Åbningstider

Åbningstider

Besøg dyrene

Du kan besøge vores dyr, se staldene og landbrugsmaskinerne. Vi har køer, får, grise, heste, hyrdehunde og bistader. Du er også meget velkommen til at klappe en ged på folden ved Grøntsagsboden.

Stalden er normalt åben mandag - fredag kl. 10:00 - 14.00
Lørdag, søn- helligdage kl. 09 - 12

 

Stadevognen

På Grantoftegaard sælger vi friske økologiske grøntsager fra stadevognen alle ugens dage, hele året rundt. Vi har et bredt udvalg, som alle dyrkes på grøntsagsmarken bag staldende.

Selvbetjening - Betal med MobilePay

Vores grøntsager er i øjeblikket helt udsolgte, men click på "Læs Mere" herunder og se listen over de kommende grøntsager i 2021.

Gårdcafé

Besøg Kokken og Kunstneren i deres skønne gårdcafé. Alle retter og drikkevarer laves også to go og inspireret af årstidens økologiske grøntsager. Derudover sælges der mel fra Kornby Mølle, espresso bønner og diverse syltede sager. Alt er hjemmelavet i Landkøkkenet, der også driver økologisk catering. 

Åben:  Lørdag 11 - 17.00 Søndag 11 - 16.00

Hestevognstur

Hestevognen kører i Pederstrup landsby, forbi stalde, marker og folde med dyr. Du stiger på overfor Store Peders Hus ved det smukke gamle kastanjetræ.

Hestevognen kører onsdage og torsdage fra klokken 10.00 til 12.00. Turene er gratis og det er ikke nødvendigt at reservere plads.

Hestevognen kan max have 15 personer ad gangen.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev