Økologiske Nyttehaver

Økologiske nyttehave på Grantoftegaard 2021

Vi tilbyder interesserede mulighed for at leje en Økologisk nyttehave på Grantoftegaard, hvor man kan dyrke sine egne økologiske grønsager i et nyttehavefællesskab på Grantoftegaard. Sæsonen starter ca. i starten af april, mere præcis dato kommer når tiden nærmer sig. 

På Grantoftegaard udvikles fortsat et dyrkningsmiljø omkring grønsager i tæt sammenhæng med de øvrige aktiviteter på Grantoftegaard. Skoler og restauranter ønsker også deres egne arealer til dyrkning af grønsager i samarbejde med os og der er fortsat stor interesse fra private borgere for at blive de kommende nyttehavedyrkere på Grantoftegaard. 

  • 100 m2 øko-nyttehave, hvor Grantoftegaard sørger for at jorden er klargjort til sæsonen og sikrer økologisk certificering.
  • Ved start udleveres der: Øko-frø, løg og kartofler. Gartneren Johannes er tilstede indtil kl. 15.00 for at besvare diverse spørgsmål.
  • Der vil blive udleveret et dokument, hvor det fremgår, at du har lejet en øko-køkkenhave for en sæson, samt et regelsæt for økologisk dyrkning, som skal underskrives af lejer. Det er vigtigt at overholde betingelserne, idet Grantoftegaard er ansvarlig for økologigodkendelsen og fortsat vil beholde troværdigheden herom.
  • Der vil blive ophængt en skitse over de forskellige lodder, hvor det bliver ”Først til mølle” princippet, i forhold til at skrive sig på det lod man ønsker at dyrke.
  • Bakker med kål- og andre udplantningsplanter bliver udleveret senere ved vandposten ved øko-køkkenhaverne. (Bør udplantes snarest herefter)
  • Grantoftegaard anviser plads til opbevaring af håndredskaber og adgang til vand.
  • Grantoftegaard sørger for adgang til toilet.
  • I vil løbende blive orienteret omkring Grantoftegaards aktiviteter på facebook og på www.grantoftegaard.dk orienteres om Grantoftegaards samlede drift, produktion og aktiviteter.
  • Pris for sæson er kr. 3500,-

Vi ønsker at være med til at fremme økologiens verden. Vi håber, at det vil give en masse livgivende timer i et hyggeligt socialt miljø, med en god økologisk høst. 

Liste over udleveringsfrø og planter

Hæfte om nyttehaver 2021

Book en nyttehave

Nyttehaverne er desværre fuldt booket for sæson 2021


Tilmeld dig vores nyhedsbrev