Teambuilding

Teambuilding med får -
et effektivt værktøj til udvikling af teams

Søger du en anderledes og effektiv måde at styrke teamets evne til at arbejde problemløsende og strategisk? Teambuilding med får – Fårehyrdning sætter fokus på kommunikation og samarbejde. 

 

Hør mere og bestil

Lena Munk Consult 
Telefon 60 82 08 62 
E-mail: lm@lenamunkconsult.com 
www.lenamunkconsult.com 

Fårehyrdningen foregår på Grantoftegaard i et samarbejde med Lena Munk Consult. Lena Munk har arbejdet som leder i mere end ti år og har udover praktisk erfaring en solid teoretisk viden om ledelse og organisationsudvikling. 

Den refleksion og læring, der kommer ud af arbejdet med fårene, kan tages direkte med hjem til hverdagen på arbejdspladsen. Teamet bliver klogere på dynamikken i gruppen, de forskellige roller, der er i gruppen og øger forståelsen for hinandens måde at gribe en opgave an på. Hvordan fungerer teamet sammen, når samarbejdet udfordres? Hvordan bruger teamet de kompetencer, der er til rådighed? – er bare nogen af de spørgsmål, teamet får nye perspektiver på. 

Fårene er teamets medspillere, og de fungerer som en metafor for den opgave teamet sammen skal løse. Samspillet med fårene tilfører teamudviklingen en helt ny dimension. Teamet øver og træner det interne samarbejde og får kontant og ærlig feedback fra fårene. 

Fårene er eksperter i nonverbal kommunikation, og det giver en unik mulighed for at reflektere og lære af samarbejdet omkring fårene. 

Efter ca. 1½ time i fårefolden, går vi indendørs og kobler læringen til de processer, som foregår på arbejdspladsen. 

Programmet planlægges efter Jeres behov til at foregå over en halv- til en hel dag. Det kan enten være som en enkeltstående workshop eller som en del af et teamudviklingsforløb. 

Grantoftegaard leverer den ønskede forplejning, lækkert tilberedt i vores økologiske køkken.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev