Økologisk julemarked på Grantoftegaard

Økologisk julemarked på Grantoftegaard

Mens dagene bliver stadig kortere, spreder lyset og hyggen sig på gården og vi er i fuld sving med årets juleforberedelser.

Vi glæder os utroligt meget til at slå stalddørene op til vores julemarked som vil finde sted alle 4 adventsweekender og vil kræse omkring økologisk mad, natur, håndværk og fællesskab.
 
Økologiske grøntsager, hestevognstur og besøg dyrene i staldene

Hestevognen vil suse igennem det smukke vinterlandskab i Pederstrup og som altid kan du handle årstidens lækre økologiske grøntsager i stadevognen. Glem ikke at hilse på alle dyrene i stalden og hvem ved… Måske du får et glimt af nissen..

Gløg, varm kakao og en lækker frokost hos gårdcaféen

Vi inviterer til advent på gårdcaféen alle weekenderne op jul . Du vil kunne dufte den varme gløg igennem lugen og nyde en økologisk frokost i vores varme stue.

Økologiske juletræ og pop-up gårdbutik med bæredygtige julegaver

På gårdspladsen kommer de smukkeste økologiske juletræer til at stå klar til at komme hjem og pryde stuerne i det ganske land. Igen i år er vi så heldige at @MindMoverDk , der hjælper unge mennesker i aktivering, står for juletræssalget. Når du køber et “Alletiders Juletræ”, giver du samtidig en skilling til tre stærke formål: @verdensskove @danskehospitalsklovne og @moedrehjaelpen.dk.
Som noget nyt vil vi have en pop-up gårdbutik som vil bugne af julegavemuligheder med særligt udvalgte kvalitetsprodukter der er produceret med omtanke for miljøet.

Workshops, julesture og happenings

Hver lørdag og søndag kan man enten deltage i bæredygtige workshops eller opleve en speciel happening hvor vi sammen, voksne og børn, gamle og nye venner, samles omkring håndværket og fordybelse.
Alle dage vil der være mulighed for at lave papirklip og juledekorationer af naturelige materialer.

Besøgsinformationer
  • Åbent 10-17 alle adventsweekender fredag, lørdag og søndag: Juletræsalg, gårdbutik, julestue, gårdcafé og besøg dyrene i stalden.
  • Lørdag: Workshop 11-16 + hestevogn
  • Søndag: Happening 13.00 + hestevogn

Mere Nyt fra gården


Tilmeld dig vores nyhedsbrev