”Man skal sætte sig et mål – og så kan det være nemmere at komme igennem det, man finder svært”

”Man skal sætte sig et mål - og så kan det være nemmere at komme igennem det, man finder svært"

Nour er efter sit møde med Grantoftegaard et skridt tættere på sin drøm om at blive maler!

Ligesom mange andre unge, har Nour haft følelsen af ikke at være god nok i skolen. Han har bl.a. haft svært ved at holde koncentrationen, når han sad med sine skolebøger. Nour vil gerne være maler, men for at få døren åbnet til drømmeuddannelsen var Nour nødt til at bestå matematik. 

Nour kæmpede sig derfor målrettet igennem FVU-undervisningen på Grantoftegaards skole, og på under et halvt år bestod han sin matematikprøve. I januar kunne Nour derfor følge sin drøm om at starte grundforløbet på maleruddannelsen på Erhvervsskolen i Gladsaxe. 

Nour oplevede, at det var lettere at arbejde med matematikken i Lottes FVU-undervisning, da der her er mere fokus på den enkelte elev. Han kunne hurtigt mærke, at han blev bedre til matematik, noget han ellers havde haft en opfattelse af at han var dårlig til. 

Aktuelt er Nour i praktik hos en malermester, hvor han håber at kunne komme i mesterlære. 

Nour ønsker, med sin historie, at kunne inspirere andre unge, der har det svært med skole, og som han siger: ”Man skal sætte sig et mål - og så kan det være nemmere at komme igennem det, man finder svært”. 

Vi har stor respekt for Nours indsats og ønsker ham al det bedste fremover.


Mere Nyt fra gården


Tilmeld dig vores nyhedsbrev