Høstfestival i Pederstrup

Høstfestival i Pederstrup

Grantoftegaard inviterer til Økologisk Høstfestival 

Hop i kornet, sig hej til dyrene, oplev sprød musik der sætter gang i fødderne eller deltag i en markvandring. Lørdag den første weekend i september, fejrer Grantoftegaard årets høst. Vi har omsider fornøjelsen af at løfte sløret for et program der er sammenstrikket af et væld af boder, workshops, madoplevelser, talks og aktiviteter der kræser omkring økologi, regenerativ natur, fællesskab og bæredygtighed. Kom forbi til en dag med landlig harmoni i den smukke landsby Pederstrup hvor man kan se, røre, lugte og smage på økologien. Der vil være oplevelser for både store og små og det bliver en eventyrlig dag hvor der er tænkt på alle. Så sæt et stort kryds i kalenderen og læg vejen forbi Grantoftegaard d. 4 september hvor vi glæder os til at byde jer velkommen kl. 10 – 17.

“Vi er virkelig glade for at kunne afholde den økologiske Høstfestival i år. Naturligvis for i fællesskab at kunne fejre at høsten er i hus, og fordi vi gerne vil give folk mulighed for at komme ud og opleve, hvordan den økologiske fødevareproduktion foregår - og hvilke regenerative principper der ligger bag fremtidens drift. Vi skal hjælpes med at komme fra Mere til Bedre – og fra Ejerskab til Adgang Til. Vi skal eksempelvis ikke have mere kød, men bedre kød. Og vores vidunderlige rammer skal fyldes ud med andre der er bærere af den samme dagsorden som vi selv er. Så vi kan få endnu flere økologiske grøntsager, sikre det rene grundvand og skabt arbejdspladser og uddannelse til den befolkningsgruppe der har behov for rummelighed”. Citat: Tanja Höper, direktør

Fra Verdensmål til Hverdagsmål - Talk og debat

På årets festival vil der også være mulighed for at deltage i debat og talks der stiller skarpt på Verdensmålene. Vi skal tale om, hvordan får vi gjort denne ambitiøse og globale dagsorden nærværende og håndgribelig for os selv i dagligdagen. På scenen vil du kunne møde Ballerup Bibliotek, Folketingsmedlem Kasper Sand Kjær og Borgmester Jesper Würtzen. Du vil kunne høre om de såkaldte regenerative produktionsformer og lade dig inspirere og være med til at præge debatten om, at alle skal have lige adgang til uddannelse og har krav på livslang læring. Uagtet hvem du er og hvor du kommer fra. Og hvad er det nu det der socialøkonomi er for noget? Mød eksperterne fra Specialisterne og Huset Venture.

Så rigtig hjertelig velkommen til Pederstrup – den skønne lille bydel, hvor vi sår liv og høster rent grundvand! 


Mere Nyt fra gården


Tilmeld dig vores nyhedsbrev