Fra Grantoftegaard til Hotel- og Restaurantskolen

Fra Grantoftegaard til Hotel- og Restaurantskolen

Rikke startede praktik i Grantoftegaards køkken i sommeren 2021. Her var hun med til den daglige produktion af mad til Grantoftegaard, samt forplejning til de gæster, der lejer gårdens mødelokaler.

"Det er helt underligt nu at tænke på, hvor skidt jeg havde det, da jeg startede. Det føles så langt væk. Jeg vidste ikke, hvad jeg ville med mit liv og var ret fortvivlet. Forløbet på Grantoftegaard har lært mig så meget. F.eks. hvor meget kærlighed, der skal til for, at man kan få det godt igen. Og det har jeg fået her. Det er et fantastisk sted, der virkelig får en til at tro på sig selv" – fortæller Rikke.

Efter en tid med vores kok, Georgios, og de andre deltagere i køkkenet, kom Rikke i praktik hos en af Grantoftegaards eksterne virksomhedspartnere. De så også Rikkes lysende potentiale, og tilbød hende et job. Men Rikkes ambitioner stoppede ikke her. Hendes glæde for køkkenfaget har nu ført til, at hun nu er kommet ind på Hotel- og Restaurantskolen.

Vi er så glade for, at hun i denne uge har valgt at tage sin korte uddannelsespraktik hos os og selvfølgelig mest af alt, at Rikke er kommet godt videre. Tillykke!


Mere Nyt fra gården


Tilmeld dig vores nyhedsbrev