Et skridt tættere på drømmen

Et skridt tættere på drømmen

Vi er utrolig stolte af Marie som nu er et skridt tættere på drømmen om at blive mediegrafiker. Hun har lige fået den gode nyhed at hun kan påbegynde sin uddannelse efter sommeren.

Da Marie startede på Grantoftegaard havde hun nogle afbrudte studieforløb bag sig, og hun vidste ikke hvad hun ville. Marie har kæmpet med en psykisk sårbarhed som har gjort det vanskeligt for hende at fastholde uddannelse.
 
Under forløbet på Grantoftegaard har Marie været en del af Gartneriet, hvor hun både deltager i det praktiske arbejde, ligesom hun nyder at være en del af et fint fællesskab på holdet.
Sideløbende hermed, har hun deltaget i behandlingsforløb for sin sygdom, og har lagt en kæmpe indsats sammen med sin behandler, som nu bærer frugt.
 
Alle deltagere der er i forløb på Grantoftegaard, har en socialrådgiver tilknyttet som vejleder.
Marie har, som en del af sit forløb, deltaget i uddannelsesafklarende samtaler med sin vejleder, og er kommet frem til, at hun gerne vil være mediegrafiker.
 
Hun har således søgt ind og har indtil nu afventet svar. Nu er vi alle jublende glade på Maries vegne over at hun kan påbegynde sin næste rejse. Et stort tillykke herfra Grantoftegaard.

Mere Nyt fra gården


Tilmeld dig vores nyhedsbrev