En økologisk 'Jord til bord' juleoplevelse

En økologisk 'Jord til bord' juleoplevelse

I de fire adventsweekender har vi traditionen tro kræset om at skabe en vidunderlig juleoplevelse på gården og i år har vi arrangeret en særlig 'Jord til bord' pop-up i samarbejde med kokkene Peter og Rasmus. 

Som noget nyt, inviterer vi til fællesspisning i december de 3 fredage op til julaften. Peter og Rasmus har udviklet en udsøgt smagsoplevelse i form af en vegetarisk vintermenu bestående af 3-retter, lavet af sæsonale og lokale råvare fra Grantoftegård, og andre lokale regerative producenter.

De passionerede kokke slår dørene op til pop-up restauranten der kræser om kvalitet og samler os omkring et smagsfuldt og nærende måltid skabt med omtanke for naturen, biodiversiteten og nysgerrigeheden på hvordan vi kan bebo verdenen på en bæredygtig måde.

Middagen vil blive serveret i skæret af levende lys og bestå af en 3-retters vegetarisk vintermenu lavet af årstidens økologiske grøntsager. Det vil være muligt at købe særligt udvalgt naturvin og kombucha.

Da der er begrænset plads og for at undgå madspild, skal der bookes bord på forhånd igennem vores øko-butik.

Fra fredag til søndag vil du kunne nyde en lækker frokost, æbleskiver, gløgg og varm kakao mm. i vores hyggelige stue.

Åbningstider i gårdkøkkenet

Alle adventsweekender

Fredag, lørdag og søndag: 10 - 17

Fællesspisning

Fredag d. 2 december kl. 18.30

Fredag d. 9 december kl. 18.30

Fredag d. 16 december kl. 18.30

Book her


Tilmeld dig vores nyhedsbrev