Johannes Munk

Holdleder: Gartneri

Johannes er både uddannet som socialpædagog fra Gentofte Socialpædagogiske Seminarium og uddannet landmand (driftsleder) fra Vejlby Landbrugsskole ved Århus. Herudover har Johannes gennemført en række supplerende uddannelser og kurser bl.a. med fokus på pædagogisk håndtering af autisme, psykisk sårbare, misbrug samt helt praktiske fag som svejsning m.fl. 

Johannes har ansvaret for det pædagogiske arbejde på Grantoftegårds gartneri og tager udgangspunkt i den anerkendende tilgang med respekt for den enkelte deltagers individuelle udgangspunkt og med fokus på at skabe succes oplevelser. Johannes arbejder ud fra overbevisningen om at alle mennesker har styrker og at alle ’vokser’ med succesoplevelser som individ og som del af et team. 

Johannes har derfor fokus på at arbejdet foregår i et inkluderende og anerkendende miljø og pædagogisk at have en differentieret tilgang som et ”springbræt” til den enkelte borgers behov på kort og længere sigt med hensyn til uddannelse eller et passende job. I det konstruktive arbejde i gartneriet spirer nye håb og muligheder om kap med grøntsager og urter.    

Johannes har også en kunstnerisk åre og er en ferm skulptør og keramiker (hvis tiden tillader det). Og selv om han køber malerier af anerkendte kunstnere er han ikke bange for at lægge sidste hånd på selv og korrigere kunstværkerne som han synes det. 

jmu@grantoftegaard.dk

Tlf: +45 20108918

« Tilbage

Tilmeld dig vores nyhedsbrev