Økologisk julemarked på Grantoftegaard i alle adventsweekender

november

25

Økologisk julemarked på Grantoftegaard i alle adventsweekender

kl 10:00 - 17:00
Mens dagene bliver stadig kortere, spreder lyset og hyggen sig på gården og vi er i fuld sving med årets juleforberedelser.
 
Vi glæder os utroligt meget til at slå stalddørene op til vores julemarked som vil finde sted alle 4 adventsweekender og vil kræse omkring økologisk mad, natur, håndværk og fællesskab.
 
Ø𝐤𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐬𝐤𝐞 𝐠𝐫ø𝐧𝐭𝐬𝐚𝐠𝐞𝐫, 𝐡𝐞𝐬𝐭𝐞𝐯𝐨𝐠𝐧𝐬𝐭𝐮𝐫 𝐨𝐠 𝐛𝐞𝐬ø𝐠 𝐝𝐲𝐫𝐞𝐧𝐞 𝐢 𝐬𝐭𝐚𝐥𝐝𝐞𝐧𝐞
Hestevognen vil suse igennem det smukke vinterlandskab i Pederstrup og som altid kan du handle årstidens lækre økologiske grøntsager i stadevognen. Glem ikke at hilse på alle dyrene i stalden og hvem ved… Måske du får et glimt af nissen..
 
𝐆𝐥ø𝐠, 𝐯𝐚𝐫𝐦 𝐤𝐚𝐤𝐚𝐨 𝐨𝐠 𝐞𝐧 𝐥æ𝐤𝐤𝐞𝐫 𝐟𝐫𝐨𝐤𝐨𝐬𝐭 𝐡𝐨𝐬 𝐠𝐚̊𝐫𝐝𝐜𝐚𝐟𝐞́𝐞𝐧
Vi inviterer til advent på gårdcaféen alle weekenderne op jul . Du vil kunne dufte den varme gløg igennem lugen og nyde en økologisk frokost i vores varme stue.
 
Ø𝐤𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐬𝐤𝐞 𝐣𝐮𝐥𝐞𝐭𝐫æ 𝐨𝐠 𝐩𝐨𝐩-𝐮𝐩 𝐠𝐚̊𝐫𝐝𝐛𝐮𝐭𝐢𝐤 𝐦𝐞𝐝 𝐛æ𝐫𝐞𝐝𝐲𝐠𝐭𝐢𝐠𝐞 𝐣𝐮𝐥𝐞𝐠𝐚𝐯𝐞𝐫
På gårdspladsen kommer de smukkeste økologiske juletræer til at stå klar til at komme hjem og pryde stuerne i det ganske land. Igen i år er vi så heldige at @MindMoverDk , der hjælper unge mennesker i aktivering, står for juletræssalget. Når du køber et “Alletiders Juletræ”, giver du samtidig en skilling til tre stærke formål: @verdensskove @danskehospitalsklovne og @moedrehjaelpen.dk.
Som noget nyt vil vi have en pop-up gårdbutik som vil bugne af julegavemuligheder med særligt udvalgte kvalitetsprodukter der er produceret med omtanke for miljøet.
 
𝐖𝐨𝐫𝐤𝐬𝐡𝐨𝐩𝐬, 𝐣𝐮𝐥𝐞𝐬𝐭𝐮𝐞 𝐨𝐠 𝐡𝐚𝐩𝐩𝐞𝐧𝐢𝐧𝐠𝐬
Hver lørdag og søndag kan man enten deltage i bæredygtige workshops eller opleve en speciel happening hvor vi sammen, voksne og børn, gamle og nye venner, samles omkring håndværket og fordybelse.
Alle dage vil der være mulighed for at lave papirklip og juledekorationer af naturelige materialer.
 
𝐁𝐞𝐬ø𝐠𝐬𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧𝐞𝐫
Åbent 10-17 alle adventsweekender fredag, lørdag og søndag: Juletræsalg, gårdbutik, julestue, gårdcafé og besøg dyrene i stalden.
Lørdag: Workshop 11-16 + hestevogn
Søndag: Happening 13.00 + hestevogn

Tilmeld dig vores nyhedsbrev