Økologisk adventshygge alle weekender på Grantoftegaard

november

27

Økologisk adventshygge alle weekender på Grantoftegaard

kl 10:00 - 17:00
𝐀𝐝𝐯𝐞𝐧𝐭𝐬𝐰𝐞𝐞𝐤𝐞𝐧𝐝𝐞𝐫𝐧𝐞
Mens dagene bliver stadig kortere, spreder lyset og hyggen sig på gården og i staldene og vi glæder os til at slå stalddørene op til en masse dejlige juleaktiviteter i hele december på Grantoftegaard.
 
  • 27 og 28 november kl. 10-17
  • 4 og 5 december kl. 10-17
  • 11 og 12 december kl. 10-17
  • 18 og 19 december kl. 10-17
 
𝐁æ𝐫𝐞𝐝𝐲𝐠𝐭𝐢𝐠 𝐣𝐮𝐥𝐞𝐬𝐭𝐮𝐞
På Grantoftegaard har vi fået hjælp af de flittigste nisser og de vil sørge for at der er gang i julestuen hvor man kan kreere sine egne dekorationer hver lørdag og søndag fra. kl. 10-17.
 
Ø𝐤𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐬𝐤 𝐣𝐮𝐥𝐞𝐭𝐫æs𝐬𝐚𝐥𝐠
Hver dagen hele december kan du købe juletræer på Grantoftegaard. På gårdspladsen kommer de smukkeste økologiske juletræer til at stå klar til at komme hjem og pryde stuerne i det ganske land. Igen i år er vi så heldige at @MindMoverDk , der hjælper unge mennesker i aktivering, står for juletræssalget. Når du køber et “Alletiders Juletræ”, giver du samtidig en skilling til tre stærke formål: @verdensskove @danskehospitalsklovne og @moedrehjaelpen.dk
 
𝐇𝐞𝐬𝐭𝐞𝐯𝐨𝐠𝐧 𝐡𝐯𝐞𝐫 lørdag og 𝐬ø𝐧𝐝𝐚𝐠 11-𝟏𝟒
Hestevognen vil suse igennem det smukke vinterlandskab i Pederstrup hver søndag i alle adventsweekenderne. En tur koster 30 kr. pr. person. Børn under 3 år kommer gratis med.
 
𝐉𝐮𝐥 𝐩𝐚̊ 𝐦𝐞𝐧𝐮𝐞𝐧 𝐡𝐨𝐬 𝐊𝐨𝐤𝐤𝐞𝐧 𝐨𝐠 𝐊𝐮𝐧𝐬𝐭𝐧𝐞𝐫𝐞𝐧 
Gårdcaféen Kokken og Kunstneren vil servere lune veganske æbleskiver, varm kakao og gløgg, ristede mandler og til frokost kan man nyde deres nye lækre pulled pork sandwich med marineret langtidstegt nakkefilet, coleslaw og æble i koldhævet surdejsbolle.
 
𝐒𝐧𝐨𝐛𝐫ø𝐝 𝐨𝐯𝐞𝐫 𝐛𝐚̊𝐥
Der vil også være mulighed for at lave sig et lækkert snobrød over bål. Dej kan købes for 20 kr. Kom op i cafeen og lån en snobrødspind. Du får selvfølgelig syltetøj i dit færdige snobrød bagefter.
 
𝐇𝐞𝐣 𝐭𝐢𝐥 𝐝𝐲𝐫𝐞𝐧𝐞 𝐢 𝐬𝐭𝐚𝐥𝐝𝐞𝐧 lørdag og 𝐬ø𝐧𝐝𝐚𝐠 9-12 
Kom og sig hej i stalden og nyd en billedskøn gåtur omkring Pederstrup. Der er både køer, heste, får, geder og katte.
 
Ø𝐤𝐨𝐥𝐨𝐠𝐢𝐬𝐤𝐞 𝐠𝐫ø𝐧𝐭𝐬𝐚𝐠𝐞𝐫 𝐢 𝐬𝐭𝐚𝐝𝐞𝐯𝐨𝐠𝐧𝐞𝐧
Der er julestemning i stadevognen hvor vi har et dejligt udvalg af vinterens grøntsager.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev