Gårdkøkken | 3-Retters økologisk vintermenu
kl 18:30
På en historisk gård, lidt uden for København, mellem marker, stalde og i forlængelse af et gammelt smukt gadekær, ligger Grantoftegaards landkøkken.
Kokkene Peter og Rasmus er flyttet ind i køkkenet over adventsweekenderne og glæder sig til at frembringe retter af sæsonale råvarer fra gårdens egne marker, og andre lokale regenerative producenter.
Hver fredag i december måned, op til jul, vil de passionerede kokke slå dørene op til pop-up restauranten der kræser om kvalitet og samle os til fællesspisning omkring et smagsfuldt og nærende måltid skabt med omtanke for naturen, biodiversiteten og nysgerrigeheden på hvordan vi kan bebo verdenen på en bæredygtig måde.
Middagen vil blive serveret i skæret af levende lys og bestå af en 3-retters vegetarisk vintermenu lavet af årstidens økologiske grøntsager. Det vil være muligt at købe særlig udvalgt naturvin og kombucha.
Da der er et begrænset antal siddepladser og for at undgå madspild skal man købe sin bordplads på forhånd via vores online øko-butik: https://grantoftegaard.dk/webshop/
Middagene finder sted fredag d. 2, d. 9 og d. 16 december og bliver serveret kl. 18.30. Mød gerne op i god tid og forkæl dig selv med en gåtur i landskabet og nyd den frisk luft.
Åbningstider i gårdkøkkenet
Alle adventsweekender
Fredag, lørdag og søndag: 10 – 17
Fællesspisning
Fredag d. 2 december kl. 18.30
Fredag d. 9 december kl. 18.30
Fredag d. 16 december kl. 18.30