Stor gaveæske med øko produkter

195 kr.

Vores hjemmelavede økologiske produkter er udviklet af vores egen køkkenchef Georgios Baltzis med største delen af råvarer fra egne marker.

Tilbud: 195 kr. (Normal pris 253 kr.)

Næste afhentning: d. 5/12 og posen indeholder følgende:

Havsalt med øko ramsløg og chili, Øko balsamico glace, Øko pesto med ramsløg, Øko chutney blomme og fennikel samt et indkøbsnet lavet af genanvendt bomuld med kortet over Grantoftegaard.

Udsolgt

Til afhentning:

Tidspunkt for næste afhentning er d. 5 december i svalestalden 11-16.

Beskrivelse

Grantoftegaard Kryddersalt: Håndplukket ramsløg fra egen mark, biskop hat chili fra vores drivhus blandet med gårdens hvidløg og stødt paprika. Perfekt smagsforstærker til grill og alle gryde og ovn retter.

Grantoftegaard Balsamico Glace: Balsamico eddike og Grantoftegaards honning i harmoni med chili, hvidløg og krydderurter. Vores hjemmede økologiske glace kan bruges som et alternativ til sovs, til smagsforstærkning i madlavning, eller som dressing til alle grønne salater.

Grantoftegaard pesto: En blanding af årstidens friske blade, med pecorino ost og Italienske mandler. Ingen stivelse eller gluten. Spread til dit koldhævet brød, dyppelse til dine grøntsager eller som ingrediens til din pasta pesto ret.

Grantoftegaard Chutney: Økologisk chutney lavet med blomme, fennikel og chili. Den er dejlig krydret og passer godt til ost og krydrede gryderetter.

 


Tilmeld dig vores nyhedsbrev