9 dec | Gårdkøkken: 3-Retters økologisk vintermenu

350 kr.

𝐏𝐫𝐚𝐤𝐭𝐢𝐬𝐤 𝐢𝐧𝐟𝐨𝐫𝐦𝐚𝐭𝐢𝐨𝐧
• Husk at book din billet her
• Tid: 18.30, d. 9. december
• Sted: Gårdrestauranten, Grantoftegaard. Pederstrupvej 69, Ballerup.
• Vegetarisk 3-retters vintermenu, lavet af sæsonale og lokale råvare fra Grantoftegård
• Lækker naturvin, kombucha og andre drikkevarer kan tilkøbes 

Udsolgt

Til afhentning:

Hvis du har købt plads til fællesspisning d. 2, 9. eller d. 16. december på Grantoftegaard, så glæder vi os til at velkomme dig. Pop-up restauranten ligger overfor stadevognen i den gule bygning. Tag gerne en varm trøje med.

Hvis du er køber af lammekød så finder afhentningen sted ved stadevognen d. 24. november fra 15.00-17.00.

Beskrivelse

Vi har traditionen tro, kræset om at skabe en vidunderlig juleoplevelse på gården og i år har vi arrangeret en særlig ‘Jord til bord’ pop-up i samarbejde med kokkene Peter og Rasmus. 

Hver fredag i december måned, op til jul, vil de passionerede kokke slå dørene op til pop-up restauranten der kræser om kvalitet og samle os til fællesspisning omkring et smagsfuldt og nærende måltid skabt med omtanke for naturen, biodiversiteten og nysgerrigeheden på hvordan vi kan bebo verdenen på en bæredygtig måde. 

Middagen vil blive serveret i skæret af levende lys og bestå af en 3-retters vegetarisk vintermenu lavet af årstidens økologiske grøntsager. Det vil være muligt at købe særligt udvalgt naturvin og kombucha.

Da der er et begrænset antal siddepladser og for at undgå madspild skal man købe sin bordplads på forhånd via vores online øko-butik.

Middagene finder sted d. 2, d. 9 og d. 16 december og bliver serveret kl. 18.30. Mød gerne op i god tid og forkæl dig selv med en gåtur i landskabet og nyd den frisk luft.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev