Stillingsopslag: Pædagog/pedel

STILLINGSOPSLAG

Pædagog/pedel med stærke kompetencer inden for grøn service/anlægsgartner søges til uddannelses- og beskæftigelsesrettet tilbud for socialt udsatte til snarest mulig tiltrædelse.

 

 

Har du lyst til at være en del af en bæredygtig og socialøkonomisk virksomhed, hvor dagsordenen er at skabe det gode liv, og hvor din faglige viden kan komme i spil? Motiveres du af at bringe dine pædagogiske kompetencer i spil og bidrage til at socialt udsatte opnår øget trivsel og mere mod i livet? Kan du varetage og anvende viceværtsfunktioner og pasning af grønne områder m.m. som et pædagogisk redskab til opøvelsen af livsmestringskompetencer?

 

 

Vi søger en kollega, der:

 

• Er uddannet pædagog og har erfaring i eller lyst til at arbejde med socialt udsatte unge og mennesker i alle aldre

 

• Gerne har erfaring fra at være anden aktør, fra STU eller andre sociale tilbud 

 

• Kan motivere, se muligheder og kan anvende vores målgruppes interesse for lettere reparationsopgaver,     renholdelse og pasning af grønne områder, som et udviklende pædagogisk værktøj og løftestang   mod uddannelse og beskæftigelse 

 

• Har en bred erfaring i at få erhvervsbygninger til at fungere i det daglige, herunder pasning og pleje af udendørsarealer

 

• Kan kommunikere og formidle tydeligt mundtligt, og kan samarbejde på tværs af fagligheder 

 

 

 

Vi tilbyder en levende arbejdsplads, hvor du kommer tæt på natur og mennesker, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og med et hold fantastiske kollegaer. 

 

Du skal indgå i den daglige drift af gården, og bliver ansvarlig for en alsidig pedelfunktion samt udendørs vedligehold. Samtidig vil du være med til at sikre vores fælles mål i arbejdet med vores målgruppe, som primært er unge med psykosociale og/eller lettere kognitive udfordringer. Landbruget er omdrejningspunktet for vores tilbud, og vi er optaget af at tilbyde vores målgruppe borgere en hverdag med rummelighed og struktur, med fokus på trivsel.

 

Vi arbejder ud fra en anerkendende tilgang, samtidig med at vi arbejder med tydelige målsætninger hen mod, at de unge kommer videre til uddannelse eller beskæftigelse. Det er derfor vigtigt at kunne skabe en tryg og tillidsfuld relation, skabe motivation, være fremadskuende og kunne se løsninger.  

 

Du skal sammen med dine kollegaer gå forrest, være den støttende og motiverende og derfor formå at være rummelig og tydelig i kommunikation. 

 

Opgaven forudsætter at du kan arbejde struktureret med et godt overblik i det daglige. 

 

 

 

Ansættelsesforhold

• Stillingen sker i henhold til gældende overenskomst. 

• Tiltrædelse senest 1. december 2021. I forbindelse med stillingen 

   indhenter vi børne- og straffeattest og tager referencer.

 

 

Yderligere oplysninger

• Er du interesseret i at vide mere, kan du kontakte direktør Tanja Höper på tlf.: 27755869.

• Sammen med din ansøgning beder vi dig vedhæfte CV og uddannelsesbevis.

• Ansøgning sendes gerne hurtigst muligt til grantoftegaard@grantftegaard.dk

• Ansættelsessamtalerne finder sted løbende fra den 20. oktober 2021.

 


Mere Nyt fra gården


Tilmeld dig vores nyhedsbrev