Tips til nedfrysning og optøning

Hvis kødet skal fryses ned er det en fordel at skære det ud i passende portioner og herefter pakke det i nye, rene frostposer. Husk at notere udskæring og dato på poserne – det kan være svært at se hvilke kødstykker det er, når de først er frosset ned.

Hvis din fryser har et indfrysningsrum, så brug det. Det er også en stor fordel at fryseren er afrimet og ikke propfyldt – så fryser den bedre. Jo hurtigere kødet bliver nedfrosset, jo mindre bliver iskrystallerne inde i kødet og jo mindre vil kødet safte, når det bliver tøet op igen.

Når du skal bruge kødet, så tag det op i god tid (1-2 døgn) og lad det tø op i køleskabet ved 5 grader. Dette er det mest skånsomme for kødet og samtidig sparer dit køleskab strøm.

Grantoftegaard bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere her

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close