Køkken og kantine

Opkvalificering i køkken/kantine, mod følgende jobtyper:

Kok, køkkenassistent, cater, køkkenmedhjælper, ernæringsassistent, serveringsmedarbejder, gastronomiassistent og smørrebrødsjomfru.


De typiske arbejdsopgaver i køkken/kantine

Borgerne er med til at lave frokost til de 40 personer, der dagligt arbejder på Grantoftegaard. Frokosten er buffet med varm mad og hjemmebagt brød og kage. Vi bruger gårdens egne økologiske produkter og tilbereder alt mad fra bunden.

Deltagerne lærer at

  • tilberede råvarer
  • klargøre grøntsager
  • bage brød og kager
  • tilberede varm mad
  • rydde af og vaske op
  • gøre køkkenredskaber og køkken rent
  • lave mad til selskaber og Grantoftegaards cafebutik
  • bruge grundteknikker i råvarekendskab, kvalitet og tilberedelsesmetoder

Vi lægger vægt på at borgerne opnår gode arbejdsrutiner og overblik i køkkenet – og lærer/afprøver at arbejde i et storkøkken.

Grantoftegaard bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere her

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close