Møder og Konferencer

Møder og Konferencer

Lad Grantoftegaard danne rammerne om dine næste faglige møder og konferencer.

Vi udlejer vores nyistandsatte mødelokale og tilbyder herudover en lang række faglige oplæg og rundvisninger på vores øko-sociale virksomhed.

Grantoftegaard har en unik beliggenhed på grænsen mellem by og land, i den idylliske landsby Pederstrup. Omkring gården ligger stråtækte huse, gadekær, egnsmuseum og græsmarker som er perfekte til Walk&Talk. Samtidig er Grantoftegaard en inspirerende, socialøkonomisk virksomhed og et driftigt økologisk landbrug – ikke blot en romantisk kulisse.

Grantoftegaard ligger kun et stenkast fra Ballerup station og en halv times kørsel fra Københavns centrum. Der er gode parkeringsmuligheder ved gården.

 

Oplæg og rundvisninger

Herunder kan du læse om de forskellige muligheder for faglige oplæg og rundvisninger på Grantoftegaard.

 • Introduktion til Grantoftegaard:
  Her fortæller vi om Grantoftegaards historie og vores daglige arbejde og udfordringer som SØV – virksomhed. Det er muligt at få en introduktion til Grantoftegaard mandag-fredag fra kl 9-16.
 • Faglige oplæg:
  Vi holder oplæg inden for emnerne økologi, landbrug, socialøkonomi og pædagogik. Ved bestilling aftales oplæggets indhold nærmere. Det er muligt at få et fagligt oplæg mandag-fredag fra kl 9-16.
 • Rundvisninger:
  Vi viser rundt i vores stalde og marker og fortæller om hvad det vil sige at drive et økologisk landbrug med en social profil. Det er muligt komme på rundvisning mandag-fredag fra kl 9 -15.
 • Markvandringer:
  På vores markvandringer kan du komme helt tæt på, når vi viser hvordan grøntsagerne gror på vores økologiske marker. Samtidig fortæller vi om, hvordan vi arbejder med jorden i praksis og om økologiens betydning for dyr, mennesker og miljø. Det er muligt komme på markvandring mandag-fredag fra kl 9 -15.
 • Hestevognskørsel:
  Se omgivelserne omkring Grantoftegaard fra ladet af vores hestevogn. Der kan være op til 18 personer i hestevognen og turen tager ca. 30 minutter. Det er muligt at booke hestevognsture mandage, torsdage og fredage fra 11-13.

 

Udlejning af mødelokale

Vores mødelokale fremstår lyst med hvide vægge og trægulve. Ud over centralvarme er der en hyggelig brændeovn, som vi gerne fyrer op i, når vejret er til det.

Der er plads til ca. 20 personer afhængig af stoleopstillingen. I forbindelse med mødelokalet findes et mindre lokale med plads til 6-8 personer, som er inkluderet i lokalelejen. Herved er der mulighed for at dele sig op i mindre grupper, hvis der skulle være behov for det.

Med leje af mødelokalet er følgende faciliteter til rådighed:

 • Stort lokale med plads til bedst 20 personer max 25 personer
 • Mindre lokale med plads til 6-8 personer
 • Strømstik til computere og andet elektronisk udstyr
 • Projektor og computer
 • Whiteboard
 • Flipover
 • WIFI

Økologisk mødeservering

Der er masser af muligheder for at smage lækkerierne fra Grantoftegaards spisekammer, når I holder møder hos os. Al mad laves fra bunden af økologiske råvarer, så vidt muligt gårdens egne produkter (kød fra kvæg, får og gris, grønsager, mel, honning m.m.)

Maden tilberedes i Grantoftegaards køkken.

Økologisk servering Priser incl. moms
Morgenmad 1:Nybagt bolle, økologisk ost, hjemmelavet marmelade, smør
35 kr.
Morgenmad 2Nybagt brød - boller og rugbrød, økologisk ost, hjemmelavet marmelade, honning, smør, årstidens økologiske frugt/grønt60 kr.
Frokost 1Frisksmurt sandwich fra Grantoftegaard’s køkken, 1 øko-øl eller 1 most fra Bornholms mosteri.
vælg mellem:
a. lammefrikadelle mede grønt og surt/sødt
b. oksepålæg med grønt og årstidens pesto
c. hummus med grønt og årstidens pesto
65 kr.
Frokost 2Dagens ret eller frokostplatte fra Grantoftegaard’s køkken, 1 øko-øl eller 1 most fra Bornholms mosteri.
120 kr.
EftermiddagHjemmebagt kage25 kr.
Leje af lokale, hel dagmandag - fredag (9-18)2000 kr.
Leje af lokale, halv dagmandag - fredag (9-13 eller 13-18)1200 kr.
Faglige oplægmandag - fredag (9-161000 kr. pr. time
Rundvisningermandag - fredag (9-16800 kr. pr. time
Hestevognsturman, tors, fre (11-13)800 kr. pr ½ time

Dagen igennem serveres kaffe, the og postevand er inkluderet i lokalelejen.