Salg af økologiske grøntsager

Storkøb af okse og lammekød

Kødkvæg

GTG_pikto_okse

Dansk Limousine – ungdyr.
Læs mere om vores kvæg her.

Dyrene slagtes i en alder af 14-18 mdr. Herefter parteres de og krogmodnes mindst 14 dage.
Kødet opskæres i “familie-størrelse” ( ca. 4 pers.), og pakkes i poser med navn. Stege og stykker med ben (f.eks. bov, bryst) er i større stykker.
Kødet sælges ferskt.

Du får :
1 stykke tyksteg, 4 tyndstegsbøffer,1 stykke højreb + 4 højrebskoteletter, ½ mørbrad, culotte eller cuvette, 1 stykke inderlår + schnitzler, yderlår, ½ lårtunge, ½ klump, ca. 8 stk.osso Buco, flanksteak(kun i hver anden), 3 stykker bryst, 3 stykker tværreb, 2 stykker tykkam, 2 stykker bov + evt. bovsteak, ca. 8 kg hakket, Ca. 3 kg kraftben, ca. 2,5 kg indmad.

Bemærk: UDEN fedt og afpuds – dvs. kiloprisen er reel kødpris.

1/4 Ungdyr ca. 60 kg – 85 kr/kg.

Hakket oksekød 8-10 % fedt. Mindste salg er 5 kg – 95 kr/kg.

Se link til udskæringer og anvendelse her

Klik her for bestilling

Lammekød og fårekød

GTG_pikto_lamt

Krydsningsfår – primært Texel.
Læs mere om vores får her.

Lammene slagtes i en alder af 6-12 mdr. Herefter parteres de.
Udskæringerne er:
½ Rygge , hals, køller, bove, slag/bryst
samt indmad. Ryggen kan skæres i koteletter. Kødet sælges ferskt.

1/1 Lam ca. 20 kg – 90 kr/kg.

1/2 Lam ca. 10 kg – 90 kr/kg.

1/1 Får   ca. 40 kg – 60 kr/kg

1/2 Får   ca. 20 kg – 60 kr/kg

Bemærk: UDEN fedt og afpuds – dvs. kiloprisen er reel kødpris.

Efterspørgslen på fårekød er meget lille, så hvis du er interesseret send en mail til
bct@grantoftegaard.dk

Billedet viser ½ lam med ryg i kotteletter
og indmad i pose. Ialt 9,8 kg = 882,- kr.

Klik på lammet for større billede.

klik her for bestilling

Grantoftegaard bruger cookies til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Cookies er vigtige for at vores website vises korrekt i din browser. Hvis du klikker på et link på vores website, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere her

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close