Salg af økologiske grøntsager

Storkøb af okse og lammekød

Kødkvæg

GTG_pikto_okse

Dansk Limousine – ungdyr.
Læs mere om vores kvæg her.

Dyrene slagtes i en alder af 14-18 mdr. Herefter parteres de og krogmodnes mindst 14 dage.
Kødet opskæres i “familie-størrelse” ( ca. 4 pers.), og pakkes i poser med navn. Stege og stykker med ben (f.eks. bov, bryst) er i større stykker.
Kødet sælges ferskt.

Du får :
1 stykke tyksteg, 4 tyndstegsbøffer,1 stykke højreb + 4 højrebskoteletter, ½ mørbrad, culotte eller cuvette, 1 stykke inderlår + schnitzler, yderlår, ½ lårtunge, ½ klump, ca. 8 stk.osso Buco, flanksteak(kun i hver anden), 3 stykker bryst, 3 stykker tværreb, 2 stykker tykkam, 2 stykker bov + evt. bovsteak, ca. 8 kg hakket, Ca. 3 kg kraftben, ca. 2,5 kg indmad.

Bemærk: UDEN fedt og afpuds – dvs. kiloprisen er reel kødpris.

1/4 Ungdyr ca. 60 kg – 85 kr/kg.

Hakket oksekød 8-10 % fedt. Mindste salg er 5 kg – 95 kr/kg.

Se link til udskæringer og anvendelse her

Klik her for bestilling

Lammekød og fårekød

GTG_pikto_lamt

Krydsningsfår – primært Texel.
Læs mere om vores får her.

Lammene slagtes i en alder af 6-12 mdr. Herefter parteres de.
Udskæringerne er:
½ Rygge , hals, køller, bove, slag/bryst
samt indmad. Ryggen kan skæres i koteletter. Kødet sælges ferskt.

1/1 Lam ca. 20 kg – 90 kr/kg.

1/2 Lam ca. 10 kg – 90 kr/kg.

1/1 Får   ca. 40 kg – 60 kr/kg

1/2 Får   ca. 20 kg – 60 kr/kg

Bemærk: UDEN fedt og afpuds – dvs. kiloprisen er reel kødpris.

Efterspørgslen på fårekød er meget lille, så hvis du er interesseret send en mail til
bct@grantoftegaard.dk

Billedet viser ½ lam med ryg i kotteletter
og indmad i pose. Ialt 9,8 kg = 882,- kr.

Klik på lammet for større billede.

klik her for bestilling